Gîte Menerolle

Kom heerlijk tot rust in ons vakantiehuis of bed & breakfast in het centrum van Frankrijk.

Ons prachtige vakantiehuis Menerolle ligt in de natuur van de prachtige Allier op de grens met de Puy de Dôme, midden in het centrum van Frankrijk. Een gastvrije regio met bossen en heuvels, maar ook met veel cultuur en sportieve activiteiten.

Het ligt tevens op zo'n 10 minuten van de A71, dus het is ook ideale accommodatie als u op doorreis bent naar het zuiden.

Ontdek alle activiteiten

Hier bent u in het Centraal Massief in de Auvergne met zijn vele oude stadjes, waar in de zomer iedere week vele markten en brocantes zijn. Op ons eigen terrein ligt de sfeervol ingerichte halfvrijstaande gite, onderdeel van onze karakteristieke Franse longere (langszijboerderij) uit de achttiende eeuw.

Onze gite biedt ruimte voor 6 personen en een kind onder de twee jaar. Alles is op de begane grond. Met zwembad in de tuin.

Onze B&B-kamers bevinden zich op de eerste verdieping. Er zijn twee tweepersoonskamers en een kamer voor vier personen. Er is ook een gedeelde woonkamer waar het ontbijt wordt geserveerd en waar u kunt ontspannen met een boek of een spelletje kunt doen.

Bekijk onze accommodaties

Meer komen te weten over ons vakantiehuis?

Meer informatie